Advocaat in Utrecht

Dient u een beroep te doen op een advocaat in Utrecht omdat u te maken heeft gekregen met een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen, dan bent u aan het juiste adres bij Sijbrandij De Waard Advocaten. Als advocatenkantoor kunnen wij u onder andere bijstaan indien u een schadeclaim wilt indienen wanneer u geen schuld treft. Los van het feit of het nu om materiële of immateriële schade gaat, wij nemen uw zaak graag in behandeling voor het verhalen van de schade.
sdw

Advocaat in Utrecht voor letselschade

Er is sprake van letselschade indien u betrokken raakt bij een ongeluk waarbij u gewond raakt en daardoor te maken krijgt met een schadepost.
Bent u aan het fietsen en u krijgt geen voorrang waardoor u ten val raakt en daarbij verwondingen oploopt, dan heeft u te maken met letselschade. Maar daar blijft het niet bij. U kunt bijvoorbeeld ook met een medische ingreep te maken krijgen dat niet correct is uitgevoerd waardoor u extra letsel oploopt. Het kan ook zo zijn dat u betrokken raakt bij een ongeval op het werk. In al deze gevallen is er sprake van letselschade en kan Sijbrandij De Waard Advocaten als advocaat in Utrecht de zaak voor u in behandeling nemen.

Succesvolle schadeclaim en regels

Wanneer er een schadeclaim wordt ingediend, dan dient de indiening volgens regels te geschieden. Indien de regels niet nauw worden nageleefd, dan is de kans groot dat een succesvolle claim op zich zal laten wachten. Een advocaat in Utrecht die u in de hand neemt, dient dus op correcte wijze met de indiening om te gaan.

SDW Advocaten heeft de juiste juridische kennis in huis om uw claim succesvol in te dienen. Vanwege de specialisatie in letselschade zaken, is er altijd gepaste deskundigheid in huis aanwezig om uw zaak in behandeling te nemen.

Letselschade opgelopen en een advocaat in Utrecht nodig? Sijbrandij De Waard Advocaten staat u graag bij.