Letselschade Advocaat

Bent u het slachtoffer van een gebeurtenis waarbij u letselschade heeft opgelopen en u dient een beroep te doen op een letselschade advocaat, M Advocatuur in Rotterdam kan u volledig bijstaan in uw zaak. In de hoedanigheid van advocatenkantoor met als specialisatie letselschade zaken, kunnen wij u van de nodige begeleiding voorzien om een schadeclaim met succes in te dienen.
m_advocatuur_kantoor-aangepast

Of het nu om schade gaat van materiële aard of juist van immateriële aard, in beide gevallen kunnen wij ondersteuning aanbieden.

Letselschade advocaat brede inzetbaarheid

Krijgt u met een schadepost te maken waarvan de oorzaak ligt bij een ongeluk waar u geen schuld aan heeft en u loopt daarbij verwondingen op, dan is er sprake van letselschade. Rijdt u op de brommer en u wordt van achter plotseling aangereden waardoor u ten val komt en daarbij een gebroken arm oploopt, ook dan is er sprake van letselschade. In al deze gevallen kan M-letselschade-advocaat-rotterdam.nl de zaak voor u waarnemen.

Letselschade kunt u niet alleen oplopen indien er sprake is van een ongeluk in het verkeer. Dient u een medische behandeling te ondergaan en het loopt mis met de uitvoering waardoor u met onnodig leed te maken krijgt, dan is dat ook een geval waarvoor er een schadeclaim kan worden ingediend. Hetzelfde geldt indien u te maken krijgt met een ongeval waarvan de oorzaak ligt in een nalatig handelen van de werkgever. Als letselschade advocaat kan M advocatuur u ook in dit soort gevallen op een adequate wijze bijstaan.

Vordering schade en stiptheid

Bij het indienen van een schadeclaim dienen er regels in acht gehouden te worden. Wanneer deze regels niet op de juiste wijze worden toegepast, dan loopt u de kans dat het claimen van de schade negatief voor u zal uitvallen. Wanneer M Advocatuur als letselschade advocaat de zaak voor u in behandeling neemt, dan worden alle relevante regels met stiptheid toegepast.

Een letselschade advocaat nodig? M Advocatuur in Rotterdam is u graag van dienst.