Mouth To Lung dampen met jouw e-sigaret

Mouth-to-lung (MTL) dampen komt het meeste overeen met het roken van een normale tabakssigaret. Wanneer je een trekje neemt van je e-sigaret inhaleer je de rook via je mond en daarna trekt de rook door naar je longen. Dit is precies zoals het bij MTL-dampen ook gaat.

Mouth To Lung dampen met jouw e-sigaret

Er zijn verschillende e sigarettten verkrijgbaar die geschikt zijn voor MTL-dampen. Tegenwoordig kan je bij verschillende webshops terecht voor de aanschaf van jouw e-sigaretten. In dit assortiment vindt je veelal een uitgebreid aanbod van e-sigaretten voor verschillende toepassingen, zoals MTL-dampen en DTL-dampen (Direct to Lung).

Het is belangrijk om te weten dat je tijdens het MTL-dampen gebruik maakt van een coil die een weerstand van 1.0ohm of hoger. Wanneer dit het geval is kan je namelijk jouw e sigaret op een lager wattage instellen. Hoe langer de weerstand, hoe hoger het wattage ingesteld moet worden zodat je sneller van het MTL-vapen af bent. E-sigaretten werden in het begin dan ook geïntroduceerd als vervangers van normale sigaretten. Tegenwoordig is dampen echter een hobby op zich geworden en sommige mensen willen zo groot mogelijk dampwolken uitblazen. Toen het dampen eenmaal populairder werd, werd er een nieuwe manier van dampen geïntroduceerd, namelijk Sub Ohm dampen oftewel Direct Lung dampen. Bij Direct Lung dampen gaat de rook van de e-sigaret naar de longen. Deze manier van dampen is volledig gebaseerd op het maken van de grootst mogelijk dampwolken.

Wil jij een e sigaret kopen die geschikt is voor MTL of DL dampen? Bekijk dan eens het aanbod op een van de vele webshops op internet. Vind je het in het begin moeilijk om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod? Dan is het altijd mogelijk om advies te vragen aan de verkopende webshops. Zij hebben kennis van zaken en kunnen precies achterhalen welke e-sigaret het beste bij jouw persoonlijke situatie en wensen past.